Indretningsløsning tilpasset dine behov

Boligindretning

 

I min butik/atelier i Stokbrogade finder du mange bud på interiør-løsninger til din bolig. Igennem flere år har jeg arbejdet med både indretning, møbler og salg af interiør-artikler og min viden bruger jeg dagligt, når jeg rådgiver kunder og giver indspark til deres forskellige projekter. Tag gerne kontakt til mig og få gode råd til indretning af din bolig, dit sommerhus eller måske bare lidt inspiration til dit næste husprojekt – inde eller ude.

Engang imellem kan det være godt at få nye øjne på indretningen af dit hjem for at få ændret noget, som måske ikke fungerer optimalt. Sammen vender vi dine/jeres behov, og jeg designer en løsning, som tager højde for dine forventninger. 

Det kan f.eks. være en idé til farvetema i dit nye hus, et moodboard til en renovering af dit sommerhus eller din nyindkøbte bolig eller en omrokering af møblerne i din stue. Måske er det muligt at lave få ændringer uden at skulle bruge en formue på nyt, og måske har du bare brug for en lidt mere langsigtet plan for dine næste møbelindkøb. 
 

Et af de vigtigste elementer, når der indrettes bolig er, at dit hjem skal føles rart at være i og passe til din personlighed. Kig gerne i min blog eller følg mig på instagram for at finde mere inspiration til indretning af din bolig, sommerhus eller andet. 

Om det er en villa i midtbyen, en landejendom eller en ferielejlighed kan have stor indflydelse på, hvad boligen skal kunne. Ved hvert enkelt indretningsprojekt tages der højde for de aktuelle behov til boligen. Størrelsen på familien, alderen på familiemedlemmer, ønsker til stemning, stil og funktionalitet er blot nogle af de ting, der arbejdes med. Hver enkelt indretningsløsning er tilpasset din økonomi.
 

Klik på billederne herunder for at forstørre billedet.

 

 

Måske vil du gerne have inspiration til dit nye TV-hjørne, en tjekliste til dit nye badeværelse eller gode ideer til de næste havemøbler.

Se evt. mere på min blog.

 

Ring allerede nu i dag og hør nærmere mht. hvad jeg kan hjælpe dig med
 

Linda Kolby, mobil 61 33 05 32 eller mail ks-have@outlook.com