Indretningsløsning tilpasset dine behov

Boligindretning

I min butik i Stokbrogade og i min webshop finder du mange bud på interiør-løsninger, der helt sikkert kan inspirere dig til indretning af din bolig/feriebolig.

Igennem flere år har jeg arbejdet med både indretning, møbler og salg af interiør-artikler, og min viden bruger jeg dagligt, når jeg rådgiver kunder og giver indspark til deres forskellige projekter.

Gode råd

Tag gerne kontakt til mig og få gode råd til indretning af din bolig, dit sommerhus eller måske bare lidt inspiration til dit næste husprojekt – inde eller ude.

En gang imellem kan det være godt at få nye øjne på indretningen af dit hjem for at få ændret noget, som måske ikke fungerer optimalt. Sammen vender vi dine/jeres behov, og jeg designer en løsning, som tager højde for dine forventninger. 

 

Ændre uden at bruge formuer

Løsningen kan f.eks. være en idé til farvetema i dit nye hus, et moodboard til en renovering af dit sommerhus eller din nyindkøbte bolig eller en omrokering af møblerne i din stue.

Måske er det muligt at lave ændringer uden at skulle bruge en formue på nyt, og måske har du bare brug for en lidt mere langsigtet plan for dine næste møbelindkøb.

Sommerhusstyling

Det er min erfaring, at nogle sommerhusejere, som også lejer sommerhuset ud, er udfordrede med at få lejere nok gennem hele sæsonen. Det kan være de små ting, der påvirker udlejningen af sommerhuset, men det kan der heldigvis ofte gøres noget ved. Det gælder om at vise billeder, som appellerer til de gæster, der skal leje huset. Én ting er, at der skal være sovepladser nok, og at beliggenheden skal være i orden. Men hvis du samtidig har lagt billeder op af sommerhuset, som giver lejerne et indtryk af, at de i lige præcis dit sommerhus kan finde afslapning og lækre rammer, ja så kan prisen nogle gange være underordnet. Jeg har oplevet, at sommerhuse, som kun var lejet ud i få uger, har fået flere lejere blot ved at ændre små ting, som måske ikke engang betyder, at der skal indkøbes nye ting. 

Hvis du har brug for hjælp til at få få stylet dit sommerhus, så du får det lejet ud i flere uger, så tag gerne kontakt med mig og lad os sammen kigge på det. 

Det kan også være, at du gerne bare vil have hjælp til at få opgraderet dit sommerhus til eget brug, så du får mere glæde af det selv. 

Indretning og personlighed

Et af de vigtigste elementer, når der indrettes bolig er, at dit hjem eller sommerhus skal føles rart at være i og passe til din personlighed.

Kig gerne i min blog eller følg mig på instagram for at finde mere inspiration til indretning af din bolig, sommerhus eller andet. 

 

 

Indretning med personlighed

 

Om det er en villa i midtbyen, en landejendom eller en ferielejlighed, kan have stor indflydelse på, hvad boligen skal kunne. Ved hvert enkelt indretningsprojekt tages der højde for de aktuelle behov til boligen.

Størrelsen på familien, alderen på familiemedlemmer, ønsker til stemning, stil og funktionalitet er blot nogle af de ting, der arbejdes med. Hver enkelt indretningsløsning er desuden tilpasset din økonomi.
 

Klik på billederne herunder for at se dem på en ny side i forstørret udgave.

 

Indretning af kontor

Indretning af indgang og opgang

Indretning af havestue

 

Måske vil du gerne have inspiration til dit nye TV-hjørne, en tjekliste til dit nye badeværelse eller gode ideer til de næste havemøbler.

 

Indretning af stue og havestue

Indretning med interiør

Indretning af soveværelse

 

Se evt. mere på min blog.

 

Ring allerede nu i dag og hør nærmere mht. hvad jeg kan hjælpe dig med
 

Linda Kolby, mobil 61 33 05 32 eller mail ks-have@outlook.com