Priser på indretningshjælp

K's Have & Interieur tilbyder flere forskellige løsninger i forhold til indretning af have og bolig. Det kan være en opgradering af dit sommerhus, et havedesign til din nybyggede villa, en nyindretning af dit kontor eller et par friske øjne på din salgsbolig, som ikke får nok opmærksomhed.

Måske vil du gerne bare have lidt inspiration til dit næste projekt og selv stå for udførelsen, eller måske ønsker du en totalløsning, så du selv slipper for at bakse med projektet, men i stedet kan læne dig tilbage og til slut nyde det færdige resultat. Her kan vi henvise til samarbejdspartnere, som udfører projektet for dig. Vi tilpasser naturligvis løsningen efter dine ønsker og økonomi. 

Hvis du har ønsker til andet end det, der står i prisoversigten herunder, så giv mig et kald og lad os sammen finde en fornuftig pris på det, du efterspørger. 

Linda K. havedesigner og boligstylist

Mobil 61 33 05 32 eller mail ks-have@outlook.com

 


Inspirationsbesøg

Hvad enten det drejer sig om en haveindretning eller en boligindretning, så tager jeg udgangspunkt i din nuværende situation. Jeg kommer på besøg hos dig og kigger på haven/boligen, som den er nu, og vi arbejder videre ud fra dette inspirationsbesøg. 

 

Prisen på et inspirationsbesøg (ca. 2 timer) er kr. 800,- ex moms + kørsel ud over 20 km fra Hjørring. 

Moodboard/planteliste

Hvis du ikke har behov for en detaljeret plan over projektet, tilbyder jeg at lave et moodboard med farver/produkter eller en planteliste over de planter, som du skal bruge i dit næste projekt - måske med et par enkelte skitser. Et moodboard vil give dig et godt værktøj at arbejde ud fra, når du selv tager hul på projektet.

 

Dette er en lidt mere enkel løsning til en detaljeret indretningsløsning, som typisk tager 4-5 timer á kr. 400,- ex moms.

Sommerhusstyling

Hvis du har behov for at få taget nye billeder af dit sommerhus, så du kan øge antallet af udlejningsuger eller du bare ønsker hjælp til indretningen, så har jeg gode erfaring med dette. Du kan vælge flere løsninger.

1) Jeg kommer med alle materialer og får taget nye billeder til dit udlejningsbu-reau.  

2) Klargøring af dit sommerhus, så det står skarpt, til du kommer på ferie (tilplantning af krukker, klargøring etc.)

3) Totalrenovering - se herunder.

Timeprisen er kr. 400,- ex moms. 

Totalløsning

Ønsker du en mere detaljeret indretningsplan/haveplan til dit næste projekt, er det også en mulighed. I en totalplan indgår en liste med forslag til produkter eller planter samt en detaljeret indretningstegning. Hver enkelt løsning tager udgangspunkt i, hvad du har i din bolig/sommerhus/have i dag, så de ting, der kan genbruges i projektet, tages med i planen. Hvis du ønsker det, tilbyder jeg at stå for at få indhentet tilbud til projektet og sikre, at det bliver gennemført. 

En totalplan faktureres efter timeforbrug. Timeprisen er kr. 400,- ex moms. 

Alle eksterne håndværkere/anlægsgartnere faktureres separat. 

Priser på havedesign og boligindretning

Det er altid spændende at arbejde med et nyt projekt, uanset om det er havedesign eller boligindretning.