Renovering af badeværelset

Oprettet d. under Indretningsblogs

Renovering af badeværelset

 

Fliserne på vores badeværelse trængte efterhånden til en overhaling, da fugerne til sidst blev for svære at rengøre. Det var egentlig kun fliserne, jeg var utilfreds med, men det var lidt problematisk at sætte nye fliser op oven på de gamle pga. badekarret. Efter noget tids søgen fandt jeg frem til microcement som en løsning, der var forholdvis nem at påføre ovenover de eksisterende fliser. 

 

 

Vi valgte at få badeværelset renoveret, mens vi skulle på ferie, og det gik næsten uden problemer. Hvis altså ikke lige, at der i mellemtiden var sprunget et vandrør inde i væggen. Det rykkede lige det færdige resultat en uges tid, men det var så også værd at vente på. 

 

 

Microcementen skal påføres i flere lag, så det er en lidt langsommelig proces, men til gengæld er der rigtig mange farver at vælge imellem og det kan bruges til mange forskellige overflader og typer af projekter. 

Vi valgte en farve, der hedder Machiatto til fliserne, loftet blev malet hvidt og der blev skiftet lidt nips, men ellers blev resten bibeholdt.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar