Sommerhusindretning

Oprettet d. under Indretningsblogs

Inspiration til indretning af sommerhus

 

Når sommerhuset skal indrettes er der flere veje at gå i forhold til at skabe et frirum til afslapning og opnå den helt rigtige feriestemning. Hver enkelt indretningsløsning afhænger at dine personlige behov og præferencer. 

Fælles for ethvert sommerhus er dog, at du her skal kunne finde forskellige steder til afstressning fra en ofte hektisk hverdag, samtidig med, at indretning skal være praktisk, så du ikke slæber hverdagens problemer med i sommerhuset. Oftest er der mindre plads i sommerhuset, så f.eks. tøjopbevaring eller vaskefaciliteter skal indrettes, så det bliver nemt og praktisk. Der er ingen, der gider tage på ferie i sommerlandet for at gå og rydde op efter børn og hund og mand/kone. Endvidere foregår mange aktiviteter udendørs, så der skal også tages højde for, at det f.eks. er nemt at lave mad udenfor eller at der er tilstrækkeligt med steder udenfor til afslapning frem for en kæmpe flydersofa inde i sommerhuset. 

Jeg har lavet nogle små moodboards, som kan guide dig i den retning, som passer til dig. Moodboardsene er mere tænkt som overordnede guidelines og inspiration til din indretning frem for en detaljeret indretningsplan. Ønsker du at gøre indretningen personlig, foreslår jeg, at du indretter med upcyclede møbler og forskellige ting, som fremhæver feriestemningen. Pinterest er et rigtig godt sted at hente inspiration til nye indretningsprojekter, hvad enten det angår bolig eller have. 

Tag gerne kontakt til mig, hvis du ønsker yderligere inspiration eller ideer til indretning af sommerhuset, som tager afsæt i dine behov og ønsker. 

Herunder kan du se et par forslag til sommerhusindretning.

Det første moodboard tager afsæt i den skandinaviske livsstil med lyse farver og naturmaterialer. Moodboardet kan hjælpe dig til at opnå en rød tråd i indretningen, så sommerhuset bliver en lækker oase til afslapning. Du kan med fordel finde møbler i genbrug, som du maler i lyse farver og kombinerer med lyse træsorter og flet.

 

 

Hvis du ønsker at gå i en lidt anden retning med lidt varmere, gyldne farvetoner kan du skabe en lækker stemning i sommerhuset. Jordfarverne appellerer til hygge og kan med fordel kombineres med masser af puder, teaktræ, vævede tæpper og lidt mere farverige billeder på væggene.


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar