Butiksindretning i fri dressur

Oprettet d. under Indretningsblogs

Vejen fra at tage beslutningen om at starte egen virksomhed, åbne en butik og gå all in som havedesigner/boligstylist, til man så er klar til start, er selv sagt ikke ukompliceret. Jeg har heldigvis en del års erfaring fra mine jobs i både møbel- og interiørbranchen, og erfaring opbygges jo selvsagt over en længere periode. Nogle kalder det også livslæring. Og det er rent faktisk en rigtig god balast at starte egen virksomhed op på. ALLIGEVEL er der en del detaljer, der popper op hen ad vejen, som jeg ikke lige havde forudset. 

I denne blog viser jeg et par af de steps på vejen og nogle billeder af renoveringen af butikken.

 

Nederst kan du se, hvordan jeg forestillede mig det færdige resultat. Kig i bloggen for at se flere billeder af den færdig butik. 


  

 

 

 

Spørg endelig, hvis der er noget, du gerne vil høre mere om. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar