Mine to yndlingstulipaner

Oprettet d. under Haveblogs

Yndlingstulipanerne

 

Tulipaner er een af mine absolut yndlingsblomster og hvis jeg skal anbefale to tulipansorter ud af de mange, jeg har i haven, må det absolut være den hvide 'Spring Green' og den violette 'Purple Prince', som jeg har flere steder i haven. Begge er forholdvis gode til at komme igen år efter år. 'Purple Prince" har desunden dannet flere nye løg, så de står i små grupper med samme slags. Jeg foretrækker at holde tulipanerne sammen i grupper i samme farveskala. 

 

Hvert år sætter jeg nye sorter, men jeg synes stadig ikke, at jeg nænner at tage dem ind i buketter, fordi jeg ved, at de meget hurtigt er afblomstret, når de kommer indenfor. Så foretrækker jeg at have dem længere tid i bedene. Når tulipan-sæsonen er ovre, forsøger jeg at flytte de lidt ensomme tulipaner sammen i grupper, men alligevel popper der hvert år et par stykker frem, som jeg har glemt. 

 

  'Purple Prince' i græsbedet  'Spring Green' tulipaner med andre løgblomster foran terrassen

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar