Den færdige butik

Oprettet d. under Indretningsblogs

Når man som jeg elsker indretning, kan de hjemlige rammer godt nogle gange blive for små. Derfor er jeg vild med min nye karriere som butiksejer og stylist. Hvis jeg ønsker det, kan jeg indrette nye rum hver dag. I butikken har jeg arbejdet med en fin grøn vægfarve fra Jotun, der hedder Treasure. Malingen stod længe og ventede på, at lokalerne blev klar og jeg er mega-glad for, at jeg valgte den. I den ene del af butikslokalet har jeg desuden arbejdet med vægpaneler og tapet på væggen. Det er ikke sidste gang, jeg sætter tapet op. Det er dejligt at arbejde med og guld-tapetet i butikken giver rummet en næsten stoflig og meget ekstravagant karakter, synes jeg. 

 

Herunder kan du se lidt flere billeder af butikken, som den ser ud i dag, men om en måned ser der sikkert anderledes ud. Har du spørgsmål til indretningen, må du endelig kommentere på bloggen. 

 

  

 
  

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar